tv och åter tv

nu har jag sett fredrik lindströms andra program i serien vad är en människa och det var lika intressant som det första. särskilt biten där han jämförde resan genom livet mot ett mål, där det är resan som är mödan värd (enligt boye) som en resa till skövde. av alla ställen. har svårt att tänka mig att man kan bli så lyrisk över en resa med 402-an. . .

igår såg jag på det nya programmet rent hus på tv 4. fattar inte var de får tag på dessa ragator, som är bäst på allt och river tag och fostrar upp människor och djur! de måste vara släkt med supernanny och kanske även dr house. jag har inte sett någon annons i alla fall, annars hade jag sökt. ja, kanske inte som städspecialist, men som barnuppfostrare, kanske. fast jag skulle nog ha svårt att köra med folk till den milda grad så det blir tv-mässigt.

nu kan jag verkligen inte sitta här och blogga längre. i badrummet rinnner varmvattnet ner i det svindyra, isländska badsaltet jag fick i julklapp. bäst jag slutar, innan skummet räcker till tröskeln.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0