har vi inte tröttnat lite

på anders lundin? i dag läser vi i husorganet gp att han ger ut sin första skiva. första? känns som att han har gett ut massor av skivor - men det kanske beror på att han envisas med att sjunga egna låtar emellanåt på "allsång på skansen". men visst har han gjort barnskivor? eller är det barnprogram på tv jag förväxlar honom med?

om han nu alltså ger ut sin första skiva, då kan man fråga sig varför? har han inte haft sina 15 minutes of fame? finns det inte tillräckligt med scener och arenor utan han måste in i vardagsrummen också. förlåt, anders lundin, men någon ulf lundell, björn afzelius eller lasse berghagen är du inte.

en orsak uppges i artikeln i gp vara att han är inspirerad av erik xiv, som tydligen var bra på lite av varje. en renässansmänniska helt enkelt. underförstått men uppenbarligen menar anders lundin själv att han också är  en sådan. och att han började jobba med plattan när första barnet föddes, då han kände "en närhet till tankarna och i luften fanns mycket känslor. allt blev på riktigt."

jaha, så därför ger man ut en skiva. välkommen till verkligheten, anders lundin! kommer någon att köpa skivan? det återstår att se. 

vissa av oss som redan finns på riktigt kan såväl skriva texter, sy brudklänningar, tapetsera, sjunga i stämmor, baka tårtor, guida en stadsvandring, göra trycksaker i InDesign som rida islandshäst men går ändå utan jobb. fast vi kanske är för mycket renässansmänniskor - så mycket så man är enbart suspekt? vem vill ge mig en ny utmaning?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0