slött, slött

är det med lååånga helger!

vanligen brukar vi planera in besök hos resp av folk, men den här påsken kom vi lite av oss. först i och med att det blev snöoväder i fredags, och så gick svärfar och blev dålig och hamnade på sjukhus en natt. (men nu mår han bra igen, säger han. det var något piller för mycket på fel tid på dygnet eller så)

dessutom har ju vädret svängt hit och dit. jag tror stenhårt på att man påverkas av det! först mildväder, sedan neråt -10 rader och nu är det runt nollan. klart att inte kroppen hänger med.

man går och är småfrusen både inne och ute vad man än har på sig.

dottern f som är hemma försöker också att plugga en del till nästa tenta under helgen, vilket inte verkar så effektivt. hon vill ju träffa kompisar också, några andra som är hos sina föräldrar över helgen. det här är sista gången på överskådlig tid som hon är hemma så här länge i sträck, har vi konstaterat. nästan sex dagar! när hon slutar universitetet i sommar flyttar hon ju direkt till stockholm där hon skall jobba till den 31/8 (minst!). hon får väl troligen ingen semester eftersom hon är anställd för säsongen på det här kontraktet. lägenhet har hon också klart med, skrattretande låg hyra för att vara nära storsta'n! en del har flyt.

jag går bara omkring och är slö och väntar på besked från några arbetsgivare.

får nog ta en liten promenad nu när solen har tittat fram. och skaka ner lammsteken lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0