vinnarskallar

det blev en tv-kväll ikväll, med nästan alla barnen. bara 18-åringen hade annat för sig inne på sitt rum. förmodligen var det chatt med kompisarna, för plötsligt kom han ut ur sitt rum och meddelade att han skulle ut och gå med en av dem. sådär framåt 21-tiden brukar de komma på att de skall träffas irl.

man får väl vara glad att de går ut i friska luften över huvud taget, även om de inte får någon sol på näsan. i dag har det ju inte heller varit mycket av den varan.

alltnog, döttrarna och äldsta dotterns fästman/sambo och så k och jag satt bänkade i soffan och hojtade med i så skall det låta. sedan slog vi över till en bit av let's dance, nu när det börjar bli final och allt. och konstaterade att det finns vissa som är födda till vinnarskallar!

när det gäller gulliga anna sahlin, som jag redan har lovordat i ett tidigare inlägg, är hon ett praktexempel på det. jag har lagt märke till det förut när hon har varit med i både så ska det låta och i andra sammanhang. hon är inte med om hon inte går in för att vinna. (det har jag också gemensamt med henne, faktiskt. . .) carola och andreas hamnade riktigt i bakvattnet ikväll, annars brukar ju inte carola heller vara defensiv, precis, om man säger.
i let's dance var det tina "mat" nordström som fullständigt sopade banan med sina medtävlare. det är en tjej som går genom rutan både med matlagning och dansglädje. stackars grisbonden karl-petter såg ut som ett järnspett i jämförelse - men han var ju glad och charmig, så han kanske får folkets röst ändå.

nu avslutas kvällen med mordkommissionen på tv4+. man kan inte ha roligt jämt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0