rosor

skall förbjudas i vissa skolor i morgon enligt en stor artikel i dagens svd.

redan har tips om än det ena, än det andra inför 14 februari publicerats i våra olika media. här är ett exempel.

det låter väl lite gulligt att man skall uppmärksamma dem man tycker om, men nu tenderar det att gå alldeles överstyr. marknaden och media hakar förstås gärna på. här finns ju pengar!

på facebook får man uppmaningar att kryssa i alla "vänner" som man vill skicka en "will you be my valentine" till. och röda rosor säljs i tjogtal utanför skolorna, för man kan ju inte köpa en att ge bort. då ser det ju ut som om man inte har fler vänner.

vart tog den tiden vägen när man, om man var jättemodig, smusslade ner en skrynklig lapp i skolväskan till en mycket speciell person? i största hemlighet, förstås, kom det ut skulle det ju vara skämmigt för resten av skoltiden! aldrig skulle man kommit på att köpa en röd ros till jejje, sussi, kicki, kina, liz eller någon annan kompis. möjligen kanske man gick ut och fikade, men det försökte man ju hitta på anledningar till minst en gång i veckan i alla fall.

inte heller idag vill jag ha uppmärksamhet från mer än en person, och ge tillbaka till samma person i form av någon liten personlig överraskning, som bara han förstår och uppskattar.

skulle aldrig skicka en standardhälsning på facebook!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0