melodifestivalen

är igång och kommer nu att fylla våra vardagsrum i flera veckor framåt. och våra tidningar. t ex dn, svd, aftonbladet, expressen. . .  det finns hur många proffstyckare och bloggar som helst därute som dissekerar medverkande på alla nivåer. jag menar, dramatik uppstod under genrepet - för att en körtjej fick springa till omklädningsrummet för att hinna byta om inför nästa insats!

om det inte var för kristian luuk så kunde det kvitta. ja, förresten, björn gustavsson och den (för mig) nya bekantskapen nour el-refai var också duktiga och kunde gärna fått lite större plats.

den obegripliga balettuppvisningen som var paus-"underhållning" kändes helt fel i sammanhanget. det hade varit bättre med något lite mer populistiskt som ett potpurri av gamla schlagers, eller något roligt cirkusnummer. inledningen med lasse berghagen och arja sajonmaa var däremot helt lysande. kul när stora divor vågar bjuda på sig själva!

och christer sjögren. . . big nonononono. . . väldigt synd att michael michailoff åkte ut, tyckte jag. å andra sidan kommer christer säkert att gå hem i de forna östeuropeiska länderna, oavsett han kommer med i den stora europatävlingen eller inte. succén är redan gjord, lämpligt nog i samband med hans 40-årsjubiléum som artist. Ja, den marknaden, den marknaden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0